Etusivu  │  Tietoa meistä  │  Blogi  │  Koronakriisi jatkuu - Vientiin potkua digimyyjien avulla

KORONAKRIISI JATKUU - VIENTIIN POTKUA DIGIMYYJIEN AVULLA

BLOGI - 16.09.2020 - Lauri Karppanen, tj, FESH

Viennissä tarvitaan lisää panostuksia

Yleisesti puhutaan, että kysynnän puute on ongelma viennissä. Minä olen sitä mieltä, että varsinkin laman aikana tulisi yrityksen lisätä vientipanostuksia, koska monelle Suomelle tärkeässä vientimaassa ostajat ovat kovin passiivisia uusien kauppojen tekemisessä koronapandemian aikana.

Yksi varteenotettava keino: kohdemaasta kotoisin digimyyjä

Kun matkustaminen vientimaihin on estynyt, ei tässä tilanteessa kannata vähentää vientiponnisteluja, vaan lisätä niitä. Kauppaa voidaan tehdä etänäkin mm. digitaalisin keinoin.

Koronan myötä tulleen protektionismin päihittämiseksi Viennin Kauppahuone FESH tarjoaa nyt vientiyrityksille digimyyntikoulutettuja vientiosaajia etämyyntitehtäviin. 

Olemme lisänneet syksyllä 2020 perusteellisen digimyyntikoulutuksen vientikoulutusohjelmaamme, jonka saavat sekä uudet että aikaisemmin kouluttamamme vientiosaajat, joita meillä on kuudelta maanosalta. Vientiosaajamme voivat sopia digitaalisena etämyyntitapaamisen, hoitaa neuvottelut sekä sopia jopa kaupat. Heillä on lisäksi vahva kielitaito ja ennen kaikkea kohdemaan kulttuurin osaaminen.


Tarjoamme digimyyjiä vuokrasopimuksella

Tuote- ja asiakastuntemus karttuvat jo määräaikaisen vuokrasopimuksemme aikana,
jonka jälkeen asiakkaamme voi palkata vientiosaajamme. 

Yrityksemme on siis taho, josta saa apua vientimyynnin kehittämiseen ja
uusien vientimarkkinoiden avaamiseen.

Näin asiakkaamme kertoo

Mirka Oy, Anders Burman, International Account Manager
"Olemme saaneet asiakaspalveluorganisaatioomme hyvän vientiasiantuntijan Viennin Kauppahuone FESH:n kautta. FESH:n kautta saamamme henkilö on nopeasti päässyt mukaan asiantuntijatiimiimme ja suoriutuu tehtävistään erinomaisesti. Kiitos FESH:lle hyvän henkilön löytämisestä ja hyvästä yhteistyöstä."

Seuraa meitä

Tutustu referensseihimme

Seuraa blogejamme myös jatkossa, koska annamme niissä vinkkejä mm. viennin haasteiden voittamiseksi.

Blogin kirjoittajasta:

Lauri Karppanen, toimitusjohtaja. Viennin Kauppahuone FESH.

Lauri Karppanen

Toimitusjohtaja
Viennin Kauppahuone FESH

Lauri Karppanen on taustaltaan koneinsinööri ja hän on myynyt suomalaisia teollisuustuotteita Keski-Eurooppaan vuodesta 1988 alkaen. Hän on Viennin Kauppahuone FESH:n perustaja ja toimitusjohtaja vuodesta 2012 ja siitä lähtien hän on kouluttanut noin 200 henkilöä vientitehtäviin.